mandag 10. oktober 2011

Sammendrag av nok ei fin helg!

Fredagen gikk vi ut i helg, etter ei nokså avslappet skoleuke. Vi møtte i det minste opp på en av fire skoledager da.. Begrunnelsene for fraværet ble dårligere og dårligere som uka gikk....
Tirsdag hadde vi eksamen, onsdag "tok vi oss fri" etter ei heidundranes feiring, torsdag var vi faktisk på skolen (!), og fredag forsov vi oss.

Da vi uansett hadde sovet for lenge til å rekke skolen, bestemte vi oss for å sove enda litt lengre. Deretter var vi ute på en liten trimtur, før vi fikset oss og hadde koselig vors med våre samboere her på Park Lodge, etterfulgt av en aldri så liten luftetur av våre nyinnkjøpte antrekk!



Lørdag var det egentlig planlagt fotball og avslapping i parken sammen med resten av studentene, noe været satte en stopper for. Istedenfor tilbragte vi dagen med sosing her hjemme. Det skal nevnes at Kristine og Totto brukte ca. 2 timer på å lete etter en fotball da...

Lørdagskvelden hadde vi planer om å holde oss inne og bare slappe av, men det var kun undertegnede som klarte å stå i mot fristelsen, og faktisk holdt seg hjemme. Kristine dro ut en tur med flere fra skolen, og de hadde en spennende kveld. Mens jeg ble hjemme og så film og spiste sunn snacks med noen andre slitne sjeler her på bygget!

Alt i alt ei vellykket helg!

Klem fra Trine (og Kristine)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar