fredag 7. oktober 2011

Back on track, at last

Hei alle!

Dere skal vite at vi legger oss helt flate på grunn av den dårlige bloggingen i det siste. Har hatt mye på planen, deriblant eksamen, så vi har prioritert litt annerledes de siste ukene. Dette er egentlig en dårlig unnskyldning, og vi skulle tatt oss tid til å blogge litt, men sånn har det ikke blitt desverre. Men når det er sagt, så går vi begge inn for å skjerpe oss fra nå av. LOVER!

I tiden som kommer skal vi prøve å legge ut minst ett innlegg hver dag, og dere har mye å glede dere til! Dere skal blant annet få høre om utflukten vår til Blue Mountains og den akademiske ekskursjonen til Canberra (Australias hovedstad). I tillegg kommer vi til å legge ut mange bilder fra hverdagen sånn generelt.

Nå har vi tatt helg her i Sydney, etter en litt slapp skoleuke. Men i dag har vi vært flinke og vært på treningstur i parken, så vi tar helg med god samvittighet. Det skal foresten sies at starten på uken var alt annet enn slapp, da vi begge jobbet knallhardt frem mot muntlig eksamen i engelsk og fikk A!! Vi er sinnsykt fornøyde, just so you know :- )

Nå skal vi freshe oss opp litt og lage oss noe mat, før vi spretter ølen (vinen). I kveld arrangeres det nemlig Pandoras Eske her på Park Lodge. Altså en anledning til å finne ut litt av hvert om våre "samboere". Vi gleder oss! Har ikke lagt så mange planer for resten av helgen, men vi kan kunsten å kose oss, så det blir nok en fin helg uansett hva vi finner på.



En helt "oppegående" gjeng, på ekskursjon i Canberra!


Silje og Linn i Canberra


Enda en oppegående gjeng!


Oss to i Canberra <3


Vi har støvsugd i gangene her på Park, med en veldig fin støvsuger som man faktisk kan bruke som ryggsekk!



Og så har vi vært på indisk restaurant, og spist veeldig god mat :)





God helg!

Kristine og Trine

2 kommentarer:

  1. Endelig et nytt innlegg! ;)
    Sjer ut som dåkker kose dåkker fortsatt, goody! Her i Norge har høsten kommet for fullt, skikkelig surt vær.. så dåkker må bare nyt godværet så my dåkker kan :))
    GRATULERER så my t begge to med A på eksamen, dåkker e flink altså!!! stolt!!

    Love <3

    SvarSlett
  2. Godt å høre at dere er tilbake!
    Grattis med A da, kjempebra:D
    <3

    SvarSlett