søndag 30. oktober 2011

Helgen

Da er det allerede søndagskveld her i Sydney, og en ny skoleuke starter i morgen. Helgen har vært deilig og avslappende for vår del, har holdt oss på vannvogna og ikke brukt mye penger. Thumbs up!

På fredag hadde vi veldig kort skoledag, var så heldige å få gå tidlig fra forelesningen fordi kun 20 % av klassen valgte å møte opp. Så da tok vi helg kl 12 i stedet for kl 14. Helt greit for oss det. Været var heller ikke til å klage på, så vi fikk slumret bort noen timer i parken også. Dessuten skjemte vi bort oss selv med kylling til middag! Etter en uke med bare suppe og salat, sa vi oss enige i at det kunne vært greit med en ordentlig middag selv om vi er fattige studenter for tiden. Så vi unnet oss denne middagen med god samvittighet!

Så kom lørdagen og vi hadde avtale med reservetanta vår KariAnne om å ta toget dit hun bor og tilbringe en dag i Kellyville sammen med henne og familien. Hun kom å hentet oss på togstasjonen, så dro vi innom et slags kjøpesenter nært ved der de bor, før vi dro hjem til dem. Der fikk vi servert vafler, HALLELUJAH! Koste oss skikkelig der hele dagen, og tok ikke toget hjem før kl 22 på kvelden. Da vi kom hjem ganske så nært midnatt, var det tid for å legge seg og se en episode av 90210 på pc'n. Vi var ganske så slitne etter dagen, og kjente at det var deilig å finne sengen. Ca midt inne i episoden går brannalarmen på bygget, og vi, sammen med alle de andre trøtte trynene her på Park Lodge må dra oss opp av senga og komme oss ut. Det skal sies at vi tok oss tid til å kle på oss og se oss selv i speilet tre-fire ganger før vi gikk ut da, så vi var ikke akkurat redd for at bygget sto i fyr og flamme. "Sikkert bare falsk alarm som vanlig". Da vi kommer ut på gaten kjører to brannbiler inn og parkerer utenfor bygget. 7-8 brannmenn går inn, og vi studentene står utenfor å knipser bilder og er veldig fascinert av det som skjer. Full utrykning! Men det viste seg å ikke være noe annet enn en systemfeil. Altså ingen brann heldigvis. Litt nedtur at alle brannmennene var fra alderen 45+, og ikke så veldig kjekke.. menmen, artig læll!

I dag, søndag, har vi sovet lenge og gjort lekser stort sett hele dagen. Så nå tar vi kvelden med god samvittighet! I morgen er det Halloweenparty for studentene, og det gleder vi oss veldig mye til. Kostmyene er ordnet og vi er klare for en skummel aften i Sydney!

Håper dere der hjemme har hatt en fin helg :- )

Kristine og Trine



Har kjøpt oss kostyme til Halloween-partyet. Det fant vi i barneavdelingen hos K-mart.



Waffles!

Flinke studenter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar