søndag 23. oktober 2011

Endelig tid for avreise!

Så var dagen kommet, og vi skulle reise til den fantastiske Gullkysten som vi hadde sett frem til så lenge! Det var en spent og litt overtrøtt gjeng som hoppet inn i taxiene utenfor Park Lodge rundt klokken fire natt til søndag.
Vi kom oss til flyplassen, fikk sjekket inn bagasjen og satt oss på flyet uten noen store problemer, hvis vi ser bort i fra en skyhøy og uventet bagasjeavgift..! En og en halv time senere, landet vi i paradiset og steg ut av flyet i stekende solskinn, mens vi smilte fra øre til øre. Da vi kom frem til hotellet, la vi fra oss bagasjen og hastet oss ned mot stranda for en etterlengtet og høyst nødvendig dag i sola. Da folk begynte å bli tilstrekkelig røde og solbrente for en dag, og alle sa seg fornøyd med resultatene, gikk alle til hotellrommene sine. Vi deler selvfølgelig rom med resten av sosialkomiteen; Totto, Silje og Trine Beate. Planen var vel egentlig å gå ut, den planen ble i løpet av dagen forandret til å gå ut å spise, men endte for vår del med middag på rommet. Alle disse endringene ble gjort på grunn av at vi ikke hadde sovet noe natten før vi reiste og derfor var helt utslitte. Det ble uansett en bra kveld med tacokos, før vi alle blekket før klokken var ti!
Vi konkluderer med at den første dagen i Surfers Paradise var høyst vellykket, spesielt med tanke på at vi fikk lagt et godt grunnlag for den videre jobbingen med ”the perfect tan”!
Kos fra Trine (og Kristine)

PS. Følg med videre hvis dere vil vite mer om den fantastiske ferien vår :)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar