onsdag 12. oktober 2011

Just another day in Sydney

Da var det onsdag allerede, og bare to dager til helg (som for oss betyr en hel uke fri fra skolen)! Gleder oss kjempemye til å reise til Gold Coast, og håper på bra vær. *Krysserfingreogtær*

Ellers, så har det ikke skjedd så mye utenom det vanlige i dag. Vi hadde kort skoledag fra 09-11, gikk hjem idet sola begynte å komme frem fra skyene og bestemte oss egentlig for å legge oss i parken da vi kom hjem. Men da ble det selvfølgelig overskyet, så vi spiste litt og gjorde lekser i stedet. Meget fornuftig av oss. Har en innlevering til fredag i PC-faget, som vi begge er så og si ferdige med nå. (Ja, vi vet at vi er flinke og pliktoppfyllende studenter).

Da vi begynte å bli lei av skolearbeid, tok vi med oss Silje og gikk en tur bort til en liten "shopping village" et stykke fra der vi bor. Her har de ikke så mange butikker, men veldig mange koselige kafeer, kino osv. Vi gikk rundt å så litt, før vi satte oss ned på en av kafeene. Koselig å gjøre noe annet på en vanlig onsdags ettermiddag.

I skrivende stund er Trine ute på trimtur sammen med vår gode venn Linn Anita, mens jeg da (Kristine) allerede har gjort unna dagens løpetur i parken. Så nå gleder jeg meg bare til de kommer hjem, slik at jeg og Trine kan se en episode av "Pretty Little Liars" før vi legger oss.

Det var dagen i dag :)

Klem fra Kristine (Trine)



Oss to i parken <3



Kristine og Silje



Kristine og Silje <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar