fredag 14. oktober 2011

Footloose

Vi har vært på kino i kveld! Så vet dere det. Vi er vel så og si de eneste som ikke er ute og feirer på byen akkurat nå. De andre klassene har hatt midtveiseksamener denne uka og feirer at de er ferdige med det, mens vi som sagt innvier den kommende ferieuken med kino og en rolig kveld på rommet. Deilig!

Uansett, vi har altså vært å sett filmen Footloose. Og vi begge elsket den like mye! Trine var helt overernergisk etter filmen og hadde mest lyst til å løpe hjem, sette på musikk og danse linedance. "Har gått på linedance-kurs i Klæbu før æ sjø". Men jo, filmen var veldig bra og vi anbefaler den på det sterkeste. Vet ikke om den har kommet på kino i Norge enda!? Men den kommer vel sikkert snart til kalde nord også, hehe.

I morgen skal vi ute å handle inn litt småtterier til ferien vår i Gold Coast, som vi gleder oss kjempemye til! Og så må vi vel bruke lørdagskvelden til å pakke, og prøve å legge oss tidlig i og med at vi reiser fra Sydney grytidlig på søndagsmorgenen. Gold Coast (Surfers Paradise), here we come!

Håper dere der hjemme får en fin fredag!

Klem fra Kristine (og Trine)



Kristine på vei hjem fra kinoen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar