tirsdag 6. september 2011

Shopping på Broadway!

Nok en deilig dag Down Under! Kan vel trygt si at dette har vært den hittil varmeste dagen siden vi kom hit, med rundt 23 grader og strålende sol. Det liker vi. Etter skolen i dag bestemte vi oss for å dra en tur på Broadway kjøpesenter sammen med en gjeng fra klassen. Kjøpesenteret ligger bare et steinkast unna universitetet. Vet ikke om det er så smart for vår del, men men. Her ble det en liten matbit på foodcourt'en, før shoppinginstinktet til Trine satte inn for fullt. Trine fikk shoppet seg lykkelig, mens Kristine tok til takke med et par earplugs til i-poden sin. Med andre ord, vi fikk begge meget ut av dagen!

Da vi kom tilbake til Park Lodge, sto en aldri så liten photoshoot for tur, slik at dere alle får se hva vi (Trine) fikk handlet på Broadway i dag. Enjoy!




 Jumpsuit
 Kjole og veske
 Topp

ØREPROPPER!!

Nå er vi begge nydusjet og skal straks bompe opp i senga for å forberede oss litt til en liten case-framføring i engelsk som vi har i morgen, før vi muligens setter på en film som Kristine garantert kommer til å sovne til. Det skjer hver gang!

Kristine og Trine :)

1 kommentar: