søndag 11. september 2011

Partyhelga!

Startet helga allerede på torsdag med festing med alle gatewaystudentene. Det var kjempekoslig og vi hadde en veldig artig kveld! Noen kom hjem litt tidligere enn andre, men det var alt i alt en vellykket aften. Det beste med kvelden var vorset her på Park Lodge, og deretter vors/fest på Broadway, der resten av studentene bor! Etterpå var det Scubar for de som ville det, og sengen for de som ville det!











Fredagen gikk naturlig nok med til soving og avslapping. Kan vel trygt si at vi to sov godt ut, da vi ikke våknet før halv seks på på ettermiddagen.. Resten av lvelden gikk med til sushikos og sosialt samvær!



Lørdagen tok vi oss en liten shoppingrunde, før det var på'n igjen! Fikk handlet litt småtterier, og spist deilig lunsj. For Trine sin del ble det sushi igjen.. Denne kvelden besto av litt av hvert, da Trine besøkte Oxford Street med Tor Kristian og Silje, mens Kristine dro på et ganske eksklusivt og fint utested med resten!












I dag har det vært sushifest igjen, for Trine og Tor Kristian, mens Kristine har kost seg med grøt. Kvelden skal gå med til enda mer spising, og filmtitting, før vi sovner og lader opp til ei ny skoleuke :-)

 En ting er sikkert; vi kan kunsten å kose oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar