torsdag 1. september 2011

Snarvisitt Bangkok

Så var det en uke igjen til avreise.. Etter intensiv jobbing gjennom hele sommeren, forberedelser og planlegging, var det så å si bare for oss å smekke igjen koffertene og sette kursen mot andre siden av jorda. Null stress. Bring it on!  Men, så var det at ingen av oss hadde fått godkjent visumsøknaden ennå.  Og det begynte å gå opp for oss at vi kanskje burde begynne å gjøre noe med akkurat dette. Vi fant ut at grunnen til denne forsinkelsen var at vi ikke oppfylte de medisinske kravene. I og med at vi er såpass bereiste mennesker begge to, og har vært på Bali tidligere i år, måtte vi gjennom en lungerøntgen og legesjekk i Oslo for å få visum til Australia. 


Så for at vi ikke skulle bli tauet inn av strenge vakter ved Borderline Security på flyplassen i Australia, tok vi ingen sjanser og hastet oss til Oslo for å få dette unnagjort. Greit nok. Men dette gjorde jo selvfølgelig at visumprosessen tok litt lengre tid, og at det derfor var fare for at visumet ikke ble klart til avreise. Derfor utsatte vi billettene litt, slik at vi kunne være i Bangkok noen dager for å vente på visumet.
Vel fremme på hotellet i Bangkok (etter en aldri så liten spysession av Trine i taxien), bestemte vi oss for å utnytte tiden til det fulle. For oss innebærer det å utnytte tiden å sove godt og lenge i den deilige hotellsengen, benytte oss av treningssenteret på hotellet, delta på happy hour med mengder av gratis vin og sushi og selvfølgelig det dere alle tenker på nå; benytte oss av hotellets spa og velvære avdeling!

Til tross for at vi var travelt opptatt med disse gjøremålene, fikk vi også så vidt sett litt av Bangkok på taxiturene mellom kjøpesentrene og markedene. Fikk også et veldig sjenerøst tilbud av en ti år gammel thai-gutt på nattmarkedet i Patpong, pingpong show (special price for you, best show in Bangkok, osv osv). Dette sa vi selvfølgelig ja til.

Kort oppsummert var det dette vi fikk ut av vårt besøk i Bangkok: masse "gratis"/inkludert i hotellprisen, digg mat og herlig service på hotellet. (Vi bodde jo selvfølgelig på Executive Floor). Kun det beste for de aller beste. I tillegg fikk Trine fylt opp kofferten sin til randen. Sjenerøst av Kristine å leie ut litt plass til Trine i kofferten sin, selvfølgelig mot et symbolsk gebyr på 200 AUD pr. kg! Ingenting er gratis her i verden.


Følg med videre folkens! Du vil ikke gå glipp av fortsettelsen : )

Kristine og Trine

































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar