søndag 13. november 2011

Fotball og fyrverkeri!

Beklager lite blogging den siste uken. Vi har nemlig vært veldig opptatt med jobbing frem i mot muntligeksamen i Internasjonal politikk, som vi faktisk skal gjennomføre om tre timer. *Nerver*

Det har altså ikke skjedd så mye spennende den siste uken. Men kan jo nevne fotballturneringen som ble gjennomført på lørdag i regi av sosialkomiteen. Den ble avholdt i parken rett ved der vi bor, og det ble en ganske så morsom dag med fotball og litt solings. På lørdagskvelden var planen egentlig å pugge manus til eksamen, men vi valgte å heller bli med resten av gjengen til Darling Harbour for å se på fyrverkeriet der nede. Angrer ikke på det! Det var såå fint å se.

Nå gleder vi oss bare til å bli ferdig med muntligeksamen, og har planer om å gjøre mye morsomt i tiden som kommer. Vi har jo tross alt ikke så lenge igjen her nede, og om to uker starter faktisk eksamenskjøret for fullt. Så vi må bare utnytte den tiden vi har igjen til det maksimale. Været er heller ikke til å klage på, så vi satser på å få til noen dager på stranda fremover også.

Det står altså bra til med oss her nede fortsatt, og håper dere der hjemme også har det fint!

Klem fra Kristine (og Trine)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar